Anghel Iordanescu: Stoichita are o situatie dificila cu ce jucatori a achizitionat...

Anghel Iordanescu: Stoichita are o situatie dificila cu ce jucatori a achizitionat Steaua

0 117

Anghel Iordanescu fostul antrenor al primei reprezentative de fotbal a Romaniei, a afirmat intr-o emisiune televizata ca la Steaua au fost adusi jucatori care nu au o valoare iesita din comun. Ba mai mult Iordanescu, deplange situatia ingrata a lui Stoichita, care trebuie sa atace titlul 24 cu un lot destul de slab.
„Lui Mihai Stoichita nu i-au fost aduse mari valori in aceasta iarna. Raman la parerea ca la Steaua ar fi nevoie de un atacant de mare valoare si de unul sau doi fundasi valorosi.
Stoichita pare decis sa schimbe sistemul de joc in 3-4-3, pentru a avea mai multa forta ofensiva. „Lippi” a testat acest sistem in perioada in care a antrenat in Cipru si i-a adus mari satisfactii. „Generalul” admite un astfel de modul te aduce mai repede in fata portii adverse, dar atrage atentia ca, impotriva unor adversari tari, 3-4-3-ul isi arata limitele.
„Nu este problema mea sistemul de joc al Stelei, insa mai potrivit mi se pare sistemul 4-4-2. In 3-4-3 poti evolua doar in fata unor adversari modesti, care nu iti pun mari probleme. Steaua a transferat doar jucatori mediocrii cu care Stoichita sper sa se descurce”, a afirmat Anghel Iordanescu.
„Nu stiu daca am avut cea mai buna campanie de achizitii, stiu doar ca am luat jucatori de valoare. Ramane de vazut cum se vor integra acestia si ce randament vor da”, a declarat tehnicianul Stelei Mihai Stoichita.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.