Elev talhar prins la Brasov

Elev talhar prins la Brasov

0 120

Daca notiunea de talhar ne aducea pana acuma in fata ochilor imaginea lombrosiana a unui individ cu frunte ingusta si fizionomie strambata de rautatea din interior, asemenea exemplare situandu-se pe scara de jos a societatii si balacindu-se in incultura, mai nou se pare ca ori talharii si-au ridicat nivelul, ori restul societatii l-a coborat. Iata un exemplu.
Miercuri seara, pe la orele 21,00, o brasoveanca in varsta de 53 de ani, pe numele ei Ileana F., a fost talharita in strada de un elev de liceu.
Incidentul s-a petrecut in timp ce femeia mergea spre casa, trecand pe Aleea Minerva din cartierul Astra.
Aici, un tanar necunoscut profitand de o zona mai intunecata a agresat-o, impingand-o, trantind-o si smulgandu-i poseta tinuta pe umar. Apoi tanarul a disparut, luand-o la fuga.
Astfel, feeia a ramas fara acte, telefoanele mobile, cardurile bancare si 140 de lei, bunuri pe care le avea in poseta, ca orice femeie.
La puþin timp de la sesizarea facuta prin numarul de urgenta 112, o patrula a Sectiei 4 Politie, aflata in misiune in zona, l-a identificat si retinut pe suspect, un tanar de 19 ani, elev la un liceu brasovean.
Obiectele furate au fost recuperate in totalitate si inapoiate proprietarei, iar individul a fost prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva sub acuzatia de talharie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.