Ioan Becali ar trebui sa vorbeasca mai putin

Ioan Becali ar trebui sa vorbeasca mai putin

0 114

Sandro Mencucci administratorul delegat al clubului AC Fiorentina, a declarat ca agentul lui Adrian Mutu ar trebui sa vorbeasca mai putin, referindu-se la faptul ca Ioan Becali spusese cu o zi in urma ca va cere o marire de salariu pentru atacantul roaân, informeaza site-ul sportal.it.
„Cred ca agentul lui Mutu ar trebui sa vorbeasca mai putin. Exista argumente sa ne intalnim la sediul clubului si sa nu vorbim prea mult prin presa”, a spus Mencucci.
Impresarul Ioan Becali a declarat, marti, pentru site-ul violanews.com, ca la prelungirea contractului lui Adrian Mutu cu AC Fiorentina va cere o marire de salariu pentru atacantul roman.
„Mutu tine foarte mult la Fiorentina si a demonstrat asta in multe randuri. El a fost determinant in multe randuri pentru Fiorentina, dar si clubul l-a ajutat la greu. La momentul prelungirii contractului ii vom cere directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, o marire salariala. Nu pot sa va spun cat vom cere, deoarece nu este corect sa vorbim despre cifre. Va fi o cerere adecvata cu ceea ce poate oferi clubul”, a spus Becali.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.