Hotel: Incalzitoare umane pentru patul clientilor

Hotel: Incalzitoare umane pentru patul clientilor

0 135

Un lant international le ofera clientilor care apeleaza la serviciile hotelurilor sale din Marea Britanie posibilitatea de a apela la angajatii sai pentru a-si incalzi patul inainte de a se culca, informeaza Sky News Online.
Responsabilii lantului de hoteluri s-au gandit sa ii ajute pe oaspetii care sufera de frig sa adoarma mai usor punandu-le la dispozitie un serviciu de „incalzitoare umane”.
Holiday Inn, care are circa 4.000 de hoteluri in intreaga lume, va oferi acest serviciu timp de cinci minute, gratuit, clientilor de la hotelul London Kensington pe parcursul saptamanii urmatoare.
Astfel, in cazul in care oaspetii solicita incalzirea patului, angajatii hotelului li se vor alatura acestora, imbracati in costume de noapte speciale, care ii acopera din cap pana in picioare.
„Este ca si cum ai avea in pat o sticla gigant cu apa fierbinte”, a declarat Jane Bednall, purtatorul de cuvant al Holiday Inn, descriind serviciul.
Chris Idzikowski, directorul Edinburgh Sleep Centre, a declarat ca aceasta initiativa ar putea ajuta oamenii sa adoarma mai repede.
„Exista numeroase dovezi stiintifice care arata ca somnul incepe seara, cand temperatura corpului incepe sa scada”, a spus el.
„Un pat cald, care sa aiba 20-24 de grade Celsius, este o modalitate buna pentru a declansa somnul, in timp ce un pat rece poate impiedica persoana sa adoarma”, a spus el.
„Noul serviciu de incalzit patul de la Holiday Inn ar trebui sa-i ajute pe oameni sa aiba un somn bun, in special avand in vedere ca, din cauza frigului, timpul care le e necesar pentru a se incalzi este mai mare”, a spus el.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.