Conflict in PD-L ?

Conflict in PD-L ?

0 127

Democrat-liberalii ar putea fi siliti, intr-un viitor apropiat, sã aleagã între postul din partid si functiile politice.
Theodor Stolojan ar putea propune la viitorul Congres al PD-L modificarea statutului pentru a impune colegilor sai separarea activitatii politice de cea guvernamentala.
Conform unor surse democrat-liberale, Theodor Stolojan ar dori ca democrat-liberalii cu functii de raspundere in partid sa nu mai joace un rol atat de important in luarea deciziilor politice, daca in paralel activeaza si ca ministri intr-un guvern.
Gruparea Stolojan este amenintata cu pierderea locurilor de vicepresedinti de catre triada Blaga-Berceanu-Videanu, iar adoptarea unei astfel de masuri la Congres ar subrezi influenta politica a celor trei democrat-liberali, ministri plini in Guvernul Boc.
Veteranii partidului, Vasile Blaga, Radu Berceanu si Adriean Videanu, intentioneaza sa faca curatenie in structurile de conducere si sa inlature reprezentantii aripii Stolojan din posturile de vicepresedinti detinute in acest moment.
Conform unor surse din partid, Stolojan ar lucra la o platforma ideologica pentru PD-L, care prespune, printre altele si anumite modificari statutare de substanta.
Se pare ca barca pedelista a inceput sa ia apa, si asta pentru ca vaslasii, cei din aripa P si cei din aripa L, manuiesc fiecare in alt sens vasla, fiecare vrand sa-si impuna strocul propriilor interese. Sin u ar fi de mirare ca D-ul si L-ul sa divorteze, desfacand o casatorie incheiata din pur interes.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.