Firma brasoveana de repartitoare reclamata penal

Firma brasoveana de repartitoare reclamata penal

0 136

O asociatie de proprietari din Brasov este decisa sa faca plangere penala impotriva firmei care se ocupa de citirea repartitoarelor instalate pe caloriferele din locuintele proprietarilor. Reprezentantii asociatiei sustin ca preturile pentru citirea consumului din locuinte creste an de an, iar listele unde este scris consumul pentru fiecare apartament in parte nu sunt stampilate sau semnate.
Conducerea firmei neaga toate acuzatiile si sustine ca relatia cu asociatiile de proprietari este una corecta.
Nemultumirea asociatiilor de proprietari a aparut dupa ce costul de citrire a repartioarelor a crescut de la 2,70 lei la 3 lei si de datele care privesc consumul pe repartitor. Nemultumirea este legata in principal de costul citirii.

In ceea ce priveste cresterea pretului pentru citire, firma are o explicatie.
Ea da vina pe inflatie si cresterea cheltuielilor proprii.

Reprezentantii asociatiei de proprietari au decis sa faca o plangere penala impotriva firmei pentru ca documetele unde sunt centralizate costurile pe fiecare apartament nu sunt semnate.

Firma care se ocupa de citirea repartitoarelor este singura autorizata de Autoritatea Naþionala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de UItilitati Publice, si datorita faptului ca, initial, aceasta a fost agreata de Primarie, la vremea respective. De aceea, practic, cei care vor sa renunte la prestarea acestor servicii nu au alta alternativa.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.