Criminal arestat la chef in Rasnov

Criminal arestat la chef in Rasnov

0 249

La sapte luni dupa ce a fost suspectat ca l-a batut pe un brasovean pana l-a lasat fara suflare, Nelu Ionut Marogel a fost gasit si retinut intr-un apartament din Rasnov, El tocmai chefuia cu prietenii cand a fost saltat de politisti pentru omor calificat sau lovituri cauzatoare de moarte, ramane inca de stabilit.
Este al doilea suspect in cazul crimei petrecute la Vladeni la inceputul verii, crima despre care cotidianul nostru a relatat la vremea respectiva.
Sa ne amintim: trupul victimei fusese abandonat de criminali in Codlea, in fata blocului in care locuia. Barbatul, in varsta de 37 de ani, tocmai se dusese pana la fosta sotie din Vladeni, cand a fost sechestrat si omorat in bataie de cei doiprieteni ai fostei neveste. A doua zi, trupul acestuia a fost abandonat in fata blocului in care locuia.
Politistii au constatat la vremea respectiva ca victima inca mai traia cand a fost data jos din masina si abandonata langa tomberoanele si parcarea din apropierea blocului, decesul producandu-se ulterior..
Suspectul retinut ieri este in varsta de 27 de ani si risca o pedeapsa de pana la 15 ani de temnita, impreuna cu complicele sau.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.