Deschis pentru ultimele plati si cumparaturi

Deschis pentru ultimele plati si cumparaturi

0 144

Mai multe institutii si servicii stau la dispozitia brasovenilor chiar si in ultima zi din an. Si nu este vorba despre restaurantele, hotelurile sau pensiunile unde locuitorii orasului petrec Revelionul. Hipermarketuri, casierii si agentii sunt dechise in ajun de An Nou si chiar la inceputul lui 2010 pentru a permite brasovenilor sa faca targuieli, sa plateasca dari sau sa calatoreasca.
Astazi, toate oficiile postale unde se lucreaza in doua schimburi vor fi deschise pentru public pana la ora 17:00, dar vor fi inchise in primele trei zile ale anului viitor.
Tot astazi, autobuzele si troleibuzele vor pleca in cursa la 5.30, dar vor intra in garaje la 21.00, urmand a se respecta graficele de circulatie aferente zilei de sambata. In prima zi a lui 2010, autobuzele RAT vor avea in continuare un program special cu frecventele unei zile de duminica, dar vor pleca pe traseu numai la ora 7.30. Cei care vor sa ajunga in Poiana Brasov, o vor putea face si in noaptea de Revelion, fiindca Regia a introdus un autobuz suplimentar pe linia 20 in intervalul orar 21.00 – 7.30 care va circula din ora in ora. Pe 2 si 3 ianuarie va fi program de sambata, respectiv duminica, de la 6.30, la 22.30, urmand ca din 4 ianuarie sa se intre in programul normal.
Administratiile financiare din toata tara lucreaza dupa programul normal pana in ultima zi a anului. In primele trei zile din 2010, bancile vor fi inchise, iar in ajunul Anului Nou lucreaza cu program redus, de la 9.00 la 16.00. Clientii vor putea sa isi retraga banii de la bancomate si sa plateasca cu cardul in magazinele unde este acceptat acest sistem.
Agentiile de voiaj CFR vor fi inchise in 1-2 ianuarie, iar astazi au program de lucru cu publicul intre orele 9.00 si 17.00.
La casieriile Electrica, programul de lucru se termina astazi la ora 15.00, asa cum vor functiona si casieriile Distrigaz Brasov.
Hypermarketurile Carrefour, Selgros Cash& Carry, Kaufland, Metro si Real-hypermarket din Brasov sunt deschise astazi pana la orele 16:00, vor fi inchise in data de 1 ianuarie 2010, dar vor relua programul a doua zi, in timp ce Hipermarketurile Plus si Penny Market se redeschid in 3 ianuarie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.