Primul accident pe autostrada Transilvania

Primul accident pe autostrada Transilvania

0 147

Recent inaugurat cu mare tam-tam de Boc si Berceanu – nu stiu ce functii mai detin cei doi ca sa le pot numi – tronsonul de 42 kilometri a oferit si primul accident pe Autostrada Transilvania, accident care a fost provocat de o sarmana oaie, baza a plaiurilor mioritice.
La nici o zi de la inaugurarea autostrazii, un animal, cunoscut drept bland si prost, nu a tinut cont de eforturile guvernului Boc – eforturi financiare fara precedent, la fel ca si cele de imagine – a provocat un accident rutier, potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.
„O oaie s-a desprins de o turma si a coborat pe autostrada, unde a fost lovita de un autoturism. In urma accidentului, maºina s-a ales cu avarii usoare”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.
In ce priveste naiva mioara, aceasta s-a ales cu avarii mai serioase.

Reprezentantul Inspectoratului de Politie Judetean sustine ca vinovat de producerea accidentului a fost gasit ciobanul care nu si-a supravegheat turma.
Se poate adauga ca nici ciobanul domnind peste turma ministeriala nu si-a pazit-o pe aceasta cum trebuie, caci s-a grabit sa inaugureze tronsonul fara ca lucrarile sa fie terminate, cum ar fi, de pilda, parapetele de protectie, amenajarea acestora fiind in curs.
Dupa cum se stie, acest tronson al autostrazii Transilvania a fost inaugurat marti, asa ca accidental mioritei transilvano-clujene poate fi socotit drept reminiscenta din vremea stramosilor daci, pe post de jertfa pe altarul oricarei inaugurari.

Dan Bota.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.