TARG de CRACIUN in varianta germana la Brasov

TARG de CRACIUN in varianta germana la Brasov

0 161

Ca tot suntem in prag de a ne pricopsi cu un premier german, si la Brasov poposesc nemtii! Nu este vorba despre vreo echipa de fotbal sau handbal, de vreo formatie sau de un Decemberfest. Este vorba despre un targ de Craciun dupa un specific german.
Concret, targul va incepe din 5 decembrie la Complexul Olimpia si va dura pe tot parcursul sarbatorilor de iarna. Pa langa lucrurile obisnuite ale unui astfel de eveniment vor fi si cateva surprize pregatite de catre organizatori. In primul rand, la targ, copiii, si nu numai, se vor putea intalni, la propriu, atat cu Mos Craciun, cat si cu dragalasii sai reni. Este vorba despre trei reni care vor beneficia de un tarc special. „Cele trei exemplare apartin unei persoane fizice care a fost de acord sa le aduca la targ. Este vorba despre trei reni tineri, care nu vor fi inhamati anul acesta la sania lui Mos Craciun”, a declarat, in presa brasoveana, Christian Macedonschi, unul dintre organizatorii evenimentului.
Un alt inedit al evenementului va fi locul special amenajat pentru specialitatile gastronomice. Concret, vizitatorii vor putea degusta specialitati gastronomice germane, austriece si elvetiene. Nu vor lipsi carnaciorii, cascavalul topit in paine si condimentele de tot felul. Pentru cei mici, si nu numai, vor fi puse spre vanzare vata de zahar, turta dulce, fructe confiate si migdale trase in zahar. Pentru cei mari sunt deja pregatite cateva tone de vin care va fi scos la vanzare doar dupa fierbere si dupa ce va fi aromat cu scortisoara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.