Geoana, porcul mincinos!!!

Geoana, porcul mincinos!!!

0 148

De pe mutra ministrului Berceanu – mutra de vulpe jigarita, care mai poate pacali pui de Gostat in varsta de o saptamana – a inceput sa cada tot mai mult smaltul unei intelepciuni si bune cresteri de fatada, afisate de complezenta ca sa-si justifice manevrele. Si astfel rugina badaraniei a izbucnit taman in “saptamana mare” si impotriva contracandidatului dragului amic Basescu.
Astfel, ca un adevarat magar raios, Berceanu afirma despre Geoana ca acesta ar fi un „porc mincinos”, atunci cand afirma ca ministrul Transporturilor a luat bani de la Agricultur, unde este interimar, si i-a bagat la Transporturi, lasand taranii fara subventii.
Ma mira izbucnirea lui Berceanu, caci despre aceasta deturnare de fonduri se vorbeste de cel putin o luna, daca nu mai mult, subiectul fiind mediatizat fara retineri.
Iata, vicepresedintele PD-L, Radu Berceanu, l-a facut pe Mircea Geoana „porc mincinos” ca replica la acuzele repetate ale social-democratului potrivit caruia Berceanu ar fi transferat bani de la Ministerul Agriculturii la Ministerul Transporturilor.
Mircea Geoana si-a mai primit un calificativ – „porc mincinos” – pe langa cele cunsocute deja, precum prostanac sau fatalau. Noul calificativ a iesit din gura minstrului Transporturilor, Radu Berceanu, care a recurs la expresia „porc mincinos”, ca raspuns la acuzatiile aduse, referitoare la mutarea unor sume intre Ministerele Agriculturii si Transporturilor, de catre social-demorcat, in contextual in care Berceanu avea, official, nevoie de bani pentru vestita autostrada cu cei 40 de kilometric de terminat, Bechtel.
„In trei randuri, in ultima luna si jumatate, a spus aceasta minciuna, stiind ca sunt unii care sunt interesati de aceste subventii si care sa zica ‘Uite la nenorocitul de Berceanu! De asta nu luam noi subventii’. Asta era intentia si o calific inca o data ca o minciuna sfruntata si domnul Geoana este un porc mincinos. Minte cu cea mai mare nonsalanta, nu are niciun fel de retinere”, a declarat Berceanu, intr-o conferinta de presa.
Oare cat de mare o fi adevarul ca la suparat in halul si in momentul acesta? Daca nu se stie vinovat, de ce se agita ca sucul plin de acid si temeinic scuturat? De ce nu il da, pur si simplu, in judecata pentru calomnie, ca si asa este la moda?
Ministrul Transporturilor a adaugat ca daca ar fi transferat bani de la bugetul Ministerului Agriculturii ar fi fost nevoie de o hotarare sau o ordonanta care sa fi fost adoptata la nivelul Guvernului si publicata in Monitorul Oficial, un astfel de act neexistand.
Parca mai este nevoie de asemenea hartoage cand, actualmente, peste guvernul-fantoma Boc domneste deviza “Dupa noi potopul”?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.