Curtea de Apel Bucuresti motiveaza

Curtea de Apel Bucuresti motiveaza

0 169

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a facut publice motivele pentru care a considerat ileagala numirea lui Blaga la Interne.
Se stie, Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, 27 noiembrie, actiunea social-democratului Dan Nica si a decis suspendarea executarii decretului prezidenþial prin care Vasile Blaga a fost numit ministru interimar al Internelor si viceprim-ministru interimar.
Astfel, CAB a decis sa respinga cele trei exceptii invocate de catre Administratia Prezidentiala, respectiv exceptia lipsei de interes, exceptia calittaii procesuale pasive a Administratiei Prezidentiale si exceptia inadminisibilitatii actiunii si sa admita actiunea lui Dan Nica prin care s-a cerut suspendarea decretului prezidential prin care Blaga a fost numit in fruntea MAI.
Decizia nu este definitive si a fost atacata cu recurs de Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu sustinand ca inca nu a primit de la Curtea de Apel motivarea.
Ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, a declarat vineri seara ca va respecta decizia Curtii de Apel Bucuresti de suspendare a decretului prin care a fost numit ministru interimar al Internelor, in urma revocarii lui Dan Nica.
Vasile Blaga a mai declarat ca in momentul in care instiintarea Curtii de Apel va ajunge la minister se va pune imediat in aplicare.
„Respect orice hotarare judecatoreasca, indiferent de nivelul instantei, ca imi convine sau nu imi convine. In momentul in care vom primi instiintarea, o vom pune imediat in aplicare”, a declarat ministrul.
Ei bine, sunt curios sa vad cat de lung este acest moment pana la punerea in aplicare, caci portocalii sunt mesteri in lungirea peltelei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.