Alege Agentia de Turism – Calatoreste cu ANAT

Alege Agentia de Turism – Calatoreste cu ANAT

0 132

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT, a lansat in urma cu cateva zile la Brasov, campania „Alege Agentia de Turism – Calatoreste cu ANAT”.
Campania se va derula pe parcursul unui an urmarindu-se, pe de o parte, responsabilizarea agentiilor de turism cu privire la rolul lor de consultant de travel si, pe de alta parte, cresterea numarului de clienti care apeleaza la serviciile unei agentii de turism.
Pana in prezent, cele mai vandute destinatii de vacanta pentru Craciun si revelion in Romania sunt Valea Prahovei, Poiana Brasov, Predeal, Arieseni, Borsa, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, zona Bran-Moeciu, zonele de turism rural ca Apuseni, Maramures, Bucovina, Marginimea Sibiului sau litoralul Marii Negre.
In strainatate, destinatiile favorite raman Austria, Bulgaria, Italia, Franta, Elvetia, Slovacia, Slovenia, orasele europene, printre care Paris, Barcelona, Lisabona si destinatiile exotice sau cele din bazinul mediteranean, precum Sharm El Sheikh, Hurghada, Antalya si altele.
Corina Martin, presedintele Patronatului ANAT, a reiterat un lucru cunoscut – turistii care achizitioneaza un pachet turistic printr-o agentie de turism pot economisi pana la 30% fata de tarifele de cazare oferite la receptia hotelului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.