Mircea Geoana despre acordul cu PNL

Mircea Geoana despre acordul cu PNL

0 151

“Acordul PSD-PNL nu reprezinta un troc politic, va asigura stabilitate politica pe termen lung.”
Dupa cum se stie, social-democratii au semnat un acordul politic cu PNL pentru sustinerea lui Klaus Johannis ca premier. Prin acest acord, liberalii se angajeaza sa-l sustina pe Mircea Geoana in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa ce a semnat acordul politic cu PNL, ca acesta reprezinta un pas important catre asigurarea stabilitatii politice in Romania, si nu o impartire de functii intre cele doua formatiuni politice.
„Este un acord in care si eu, si domnul Antonescu credem cu intensitate”, a mai spus Mircea Geoana.

Geoana si-a exprimat increderea ca „fortele pozitive din societate, fortele politice mature” vor contribui la instalarea unui Guvern cu Klaus Johannis premier, dupa turul II al alegerilor prezidentiale.
„Fortele politice mature din Romania trebuie sa-si uneasca fortele si sa instalam un guvern condus de Johannis, înainte de Craciun”, a spus presedintele PSD.
Geoana a mai afirmat ca acordul semnat ieri cu PNL nu reprezinta o impartire de functii.
„Ceea ce am semnat astazi (ieri, n.a.) nu reprezinta un troc politic, o vanzare de voturi”.
Candidatul PSD i-a multumit, de asemenea, lui Crin Antonescu pentru sprijinul anuntat pentru turul II al alegerilor prezidentiale, completand ca de acum inainte „este sarcina mea sa-i conving pe alegatori”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.