Accident pe Valea Bogatii

Accident pe Valea Bogatii

0 197

Cine a fost pe Valea Bogatii stie cum serpuieste deja faimosul DN13 – denumire predestinata? – prin padure, cu urcusuri si coborasuri, dar mai ales cu multe curbe.
La fel de cunoscute sunt si desele accidente care se petrec pe acolo, inspre Rupea, in general cauzate de neadaptarea vitezei la conditiile drumului.
Iata ca un nou accident grav s-a petrecut pe acest DN 13, in acea zona numita Valea Bogatii.
La locul accidentului s-au prezentat de urgenta echipaje SMURD si ISU, pentru descarcerare, caci trei victime ramasesera incarcerate in urma accidentului.
Sa ne amintim ca luna trecuta, tot prin zona respectiva, un barbat a murit, iar alte trei persoane au fost grav ranite in urma altui accident petrecut tot pe DN13 si tot in zona Valea Bogati, cand un autoturism care circula dinspre Brasov s-a proptit sub rotile unui camion care transporta marfa.
Nu are rost sa insir toate accidentele care s-au petrecut in ultimele luni in acea zona, bineinteles cu pierderi de vieti omenesti si pagube materiale. De aceea cred ca s-ar impune o limitare drestica a vitezei in acea zona si un control permanent al unor echipaje de politie. Altfel cum s-ar putea stopa flagelul?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.