ULTIMA ORA Primaria preia echipa de handbal Rulmentul Urban

ULTIMA ORA
Primaria preia echipa de handbal Rulmentul Urban

0 146

Primaria pune capat agoniei echipei de handbal Rulmentul Urban Brasov! In ceasul al 14-lea, dupa ce lotul rulmentistelor a fost decimat de plecarile provocate de indolenta patronului Teodor Florescu, municipalitatea brasoveana face ceea ce ar fi trebuit facut acum jumatate de an. Inainte ca unele din cele mai bune jucatoare de handbal din lume sa fi parasit Brasovul, dupa memorii repetate la Federatie pentru recuperarea salariilor negociate si neplatite. Patronul Rulmentul Urban Teodor Florescu a catadicsit in sfarsit sa recunoasca faptul ca ca nu mai poate redresa de unul singur dezastrul financiar al clubului. Peste doua saptamani, Florin Florea, seful directiei de sport din primarie, va fi cel care se va ocupa de echipa.
In felul acesta, se pune capat agoniei clubului, dar si discrepantei exasperante dintre daruirea cu care joaca de luni bune fetele ramase la lot sau pasiunea neplatita a antrenorului austriac Herbert Muller si lipsa de reactie a patronului ori a mediului de afaceri brasovean.
Dintr-o pretendenta la finalele cupelor europene, echipa brasoveana a ajuns acum sa nu mai poata efectua nici macar o schimbare in cele doua etape care se vor mai juca pana la intreruperea campionatului. Antrenorul herbert Muller lansa semnale disperate de alarma dupa fiecare meci in care jucatoarele sale reuseau sa joace de parca aveau salariile platite la zi:
Muller mai are la dispozitie doar 6 jucatoare de camp si un portar, adica exact numarul de jucatoare al unei echipe de handbal. Mai mult, Simona Gogirla are un deget fracturat si nu va putea evolua in cele doua meciuri din aceasta saptamana, in campionat cu Rapid si in Cupa EHF cu Baia Mare.
Suporterii, antrenorul si fetele care au mai ramas la lot spera ca demersul in care s-a angajat primaria sa fie de bun augur pentru echipa care a dus faima Brasovului in Europa si in lume.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.