PNL – vot impotriva Guvernului Croitoru

PNL – vot impotriva Guvernului Croitoru

0 194

Maine, in Parlament, PNL va vota impotriva Guvernului Lucian Croitoru, daca acesta insista sa vina in Parlament cu o formula de 12 ministri cu aviz negativ sau daca Traian Basescu nu-i retrage mandatul premierului desemnat, a declarat prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban.
Liberalul i-a solicitat presedintelui Traian Basescu sa retraga nominalizarea lui Croitoru si a anuntat ca maine, in Parlament, liberalii vor vota cu bilele la vedere.
„Biroul Politic al PNL a decis ca miercuri, in cazul in care cetateanul Croitoru insista sa vina in fata Parlamentului si in cazul in care presedintele Traian Basescu nu doreste sa-i retraga mandatul domnului Lucian Croitoru, vom respinge cu voturi la vedere Cabinetul Croitoru”, a declarat Orban la terminarea lucrarilor Biroului Politic al PNL.
In opinia prim vicepresedintelui liberal, criza politica este o creatie a PD-L si PSD, pentru ca „doua maini nu incap in acelasi buzunar”.
Nu-ti trebuie mare filozofie ca sa intelegi ca nu Lucian Croitoru insista sa se prezinte, cu ministrii neagreati, in fata Parlamentului. Aici este clara vointa lui Traian Basescu. Ce este de mirare e faptul ca Lucian Croitoru s-a lasat atras in aceasta facatura, acceptand rolul perdantului din start. Daca nu si-ar avea o meserie pe care sa o poata practica cu succes, ai mai putea zice ca procedeaza ca un Berceanu, un Videanu sau o Udrea. Dar asa? Sa te faci de bacanie pe cativa arginti?
Oricum, vom vedea maine, de ziua presedintelui Basescu, ce si cum.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.