Udrea ii raspunde lui Geoana

Udrea ii raspunde lui Geoana

0 194

In stilul ei tupeistsi de mahala, avand insa si un spoi de civilizatie si resturi de cultura, Elena Udrea afirma despre Geoana, apropo de “blestemul celor trei Elene”: “Nu a castigat nici macar competitiile cu femeile din familia sa, sotia si soacra.”, ceea ce este o afirmatie magareasca si de prost gust. Caci sunt sigur, Elena Udrea nu a stat sa tina lumanarea prin intimitatile lui Geoana, asa cum probabil ii place ei sa i se intample.
Elena Udrea afirma, intr-o postare pe blogul personal, ca presedintele PSD, Mircea Geoana, se dovedeste incapabil sa concureze cu barbatii angajati in cursa pentru Cotroceni, fapt care-l determina sa intre in polemici necinstite cu o femeie, aluzie la declaraþia pesedistului cu cele trei Elene
Elena Udrea sustine ca Mircea Geoana nu se incumeta sa lupte umar la umar cu contracandidatii sai la alegerile prezidentiale, de parca aceasta lupta ar consta doar in ghionturi fizice si dat la geoale.
„Candidatul PSD la presedintie a demonstrat, prin discursul sau de la Botosani, ca nivelul sau maxim de competenta si de competitivitate este acela al unor polemici necinstite cu o femeie, si asta doar dupa ce a cheltuit sume uriase de bani intr-o campanie de compromitere a Elenei Udrea”, scrie Udrea, intr-o postare pe blogul sau.

Oare Elena Udrea bause ceva agheazma pe baza de grau, pe stomacul gol inainte de a scrie bazaconiile astea?

Secretarul executiv al PD-L a infirmat asertiunea lui Geoana, conform caruia Udrea ar putea fi premierul agreat de presedintele Basescu dupa alegeri, ministrul Turismului precizand ca nu isi doreste postul de sef al Executivului, ci, eventual, sa ramana cu portofoliul pe care il ocupa acum. Udrea spune ca staff-ul de campanie l-a consiliat pe candidatul PSD la Cotroceni sa recurga la atacuri impotriva ministrilor PD-L si familiei presedintelui Basescu deoarece ar fi incapabil sa faca fata unei confruntari directe cu seful statului.
Normal, Geoana este ceva mai stilat decat Basescu, iar atacurile impotriva pedelistilor si a basestilor este bazata pe date concrete. In ce o priveste pe madam Udrea, sa nu-mi spuna ea ca nu-si doreste inaltimi. Se simte in toata tara fiorul care-I trece prin zona buricului la gandul ca ar ajunge premier.
„Intr-un asemenea context, ca ministru al Turismului, m-am aflat vreme de cateva luni in centrul unui scandal mediatic de mari proportii, instrumentat de PSD si PNL, pus in practica cu ajutorul trusturilor de presa ale mogulilor Voiculescu si Vantu”, spune Udrea.
Mai sa fie! Uite ca o da si Udrea pe tema mogulilor! Iar restul, afacerile din turism, sunt arhidovedite cu acte in regula, asa ca nu sunt o simpla facatura politica, asa cum vrea sa imprime Udroaica in mintea romanilor.

„Mircea Geoana, macinat de luptele interne din PSD si complexat in fata lui Traian Basescu, alege sa lupte cu mine. O strategie perdanta, si doar pentru faptul ca Mircea Geoana nu a castigat nici macar competitiile cu femeile din familia sa, Sotia si Soacra”, mai spune Udrea pe blogul ei.

Si uite cum Elena Udrea, in disperarea ei tot mai mare, nu mai stie pe unde sa strige cat mai tare “Hotii!”, ca sa-si acopere propriul rahat.

Dan Bota.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.