Cursuri la distanta la Institutul Bancar Roman – Centrul din Brasov

Cursuri la distanta la Institutul Bancar Roman – Centrul din Brasov

0 197

Romania este, cu siguranta, un paradis al obtinerii diplomelor „la distanta”. Fie ca este vorba despre liceu, facultate, masterat sau simple calificari, in tara noastra totul se poate obtine de la distanta. O fi bine sau nu, cert este ca aceasta metoda este tot mai des intalnita, in domenii din ce in ce mai variate.
Aceasta situatie este intalnita si in domeniul bancar. Concret, Institutul Bancar Roman, prin Centrul Zonal Brasov, va lansa, in aceasta luna, o noua serie de cursuri profesionale in sistem la distanta. Avantajul acestui sistem este dat de posibilitatea oferita cursantilor de a studia si a acumula cunostinte sub indrumarea unor specialisti din sistemul financiar-bancar. Imbucurator pentru viitorii cursanti este faptul ca ei nu vor fi nevoiti sa-si intrerupa activitatea profesionala. Cei interesati sa participle la aceste cursuri au posibilitatea sa-si administreze individual timpul de studiu, in cadrul fiecarui program expertii acordand 1-2 consultatii la clasa, conform unui program prestabilit.
Pentru cei interesati ii anuntam ca amanunte cu privire la derularea programelor si a procedurilor de inscriere pot fi obtinute pe www. ibr-rbi.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.