PDL – mutari dure

PDL – mutari dure

0 183

PDL pregateste mutari dure partenerului de coalitie. Probabila existenta a unui Plan special de actiuni in vederea lansarii candidaturii la presedintie a lui Traian Basescu pare sa se confirme. Dincole de a arata poporului vinovatul pentru situatia actuala oamenii lui Basescu vor sa arate „barbatia” politica a unui conducator si a unui partid prin mai multe masuri.
„Ca urmare a numultumirilor existente in filialele PDL, Colegiul Director l-a mandatat pe primul ministru sa ia toate masurile care se impun in vederea asigurarii unei bune guvernari”, a anuntat liderul PDL, Gheorghe Flutur, duminica seara, la finalul sedintei. Cu putin timp inainte, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a confirmat, la Realitatea TV, ca e posibil ca premierul sa schimbe cativa ministri. „Eu cred in continuare ca aceasta coalitie poate functiona chiar daca premierul va considera necesar sa o ranforeseze facand una, douam trei remanieri. Eu cred ca este posibil asa ceva”, a declarat Blaga.
Vasile Blaga a mai declarat, la Realitatea TV, ca exista nemultumiri fata de activitatea ministrului de interne, Dan Nica. Blaga s-a referit la ultimele declaratii ale ministruluil de Interne, in care acuza PD-L ca se pregateste de turism electoral.
Sursele democrat liberale sustin ca pe lista remanierii s-ar afla Dan Nica, Ecaterina Andronescu, Gabriel Sandu si Teodor Paleologu. Conform acelorasi surse lista este departe de a fi finalizata fiind luati in discutiei si ministrul Agriculturii Ilie Sarbu dar si ministrul Apararii Mihai Stanisoara.
Asa cum era de asteptat, Gheorge Flutur a facut anuntul de sprijin al PDL fata de „casapirea parlamentara” (dupa cum se exprima membrul uneia din camere dedulcit la comoditatea fotoliului de parlamentar), prin care sustine in unanimitate propunerea de Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari la 300: „Sugeram ca toti romanii sa participe la referendum”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.