Judecatorii brasoveni continua protestele

Judecatorii brasoveni continua protestele

0 180

Din cele 240 de instante din tara, 27 au votat deja, in cadrul adunarilor generale ale judecatorilor, reluarea activitatii de judecata, restul urmand sa ia o decizie in cadrul intalnirilor fixate saptamana viitoare, potrivit situatiei remise NewsIn de Reteaua Nationala a Adunarilor Generale. Potrivit Retelei Nationale a Adunarilor Generale (RNAG), centralizarea realizata vineri, 25 septembrie, arata ca unele instante au votat pentru o suspendare cu termen a tuturor formelor de protest, dar curtile de apel Brasov si Mures si tribunalele Brasov si Vrancea au ales sa continue protestul sub forma refuzului desemnarii judecatorilor in birourile electorale. Instantele din Brasov au mentinut, de asemenea, recomandarea de restrangere a activitatii la Registrul Comertului.
Trebuie retinut ca unele instante au decis suspendarea protestelor incepand cu 31 octombrie, 21 noiembrie, 15 decembrie sau n-au precizat data, asteptand terminarea lucrarilor Comisiei speciale sau semnarea Pactului National pentru Justitie.
Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti s-au reunit, pe 25 septembrie, si au decis suspendarea protestelor si revenirea in sala de judecata din 28 septembrie, in conditiile in care principiile Pactului pentru Justitie au fost semnate, pe 24 septembrie, de catre magistrati si politicieni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.