Concerte ale Operei in curtea Primariei Brasov

Concerte ale Operei in curtea Primariei Brasov

0 193

Opera Brasov are parte de absolut toata sustinerea municipalitatii care face tot posibilul ca aceasta institutie sa reziste si sa fie prmovata asa cum se cuvine in randul intelectualitatii romanesti.
Pentru ca doresc o revigorare a acesteia, edilii s-au gandit ca o buna metoda pentru atingerea acestui deziderat ar fi organizarea unei stagiuni permanente de concerte in curtea interioara a Primariei.
La aceste concerte, care vor avea frecventa lunara, vor fi prezenti cei mai cunoscuti si indragiti solisti ai Operei, corul, orchestra si baletul Operei, care vor prezenta arii si duete celebre, coruri, momente coregrafice de mare virtuozitate.
„Vrem sa profitam de acest spatiu superb care este curtea interioara a Primariei Brasov. In cadrul concertelor noastre vom prezenta, in special, momente muzicale apartinind operei comice, momente din spectacolele noastre sau unele inedite. Vom aborda astfel un repertoriu accesibil pentru toata lumea, incercind si prin acest mod sa facem o noua bucurie celor care, saptamina de saptamina, umplu la refuz sala Operei. Va fi o noua dovada de iubire pentru fidelii nostri spectatori. Primul concert il dedicam miercuri angajatilor Primariei care, prin efortul lor zilnic, fac posibila si existenta de succes a Operei din Brasov. De aceea, acest spectacol se va numi Opera va multumeste”, a declarat directorul Operei, Cristian Mihailescu, citat de cotidianul Monitorul Expres.
Directorul Operei spune ca, de comun acord cu conducerea Primariei, va fi stabilita ziua si ora cand vor avea loc aceste concerte.
Primul concert din curtea Primariei a fost intitulat „Opera va multumeste“, fiind dedicat celor care lucreaza in Primaria Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.