Castigatorii la Loteria Bonurilor nu vor incasa nici 100 de lei

Castigatorii la Loteria Bonurilor nu vor incasa nici 100 de lei

0 481

Peste 9.150 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor la prima loterie a bonurilor fiscale organizata in Romania. In prima zi, numai la filiala ANAF din Brasov, se prezentasera sa-si revendice premiul 100 de detinatori de bonuri

Peste 9.150 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor la prima loterie a bonurilor fiscale organizata in Romania. In prima zi, numai la filiala ANAF din Brasov, se prezentasera sa-si revendice premiul 100 de detinatori de bonuri.

Cei care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise in data de 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei se pot prezenta in continuare la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate.

Termenul de revendicare este 13 mai.

BON FISCAL M

Fondul total de premii de un milion de lei, care se va imparti in mod egal la numarul total de bonuri cistigatoare si validate de ANAF.

Loteria va fi organizata lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar va putea fi organizata si ocazional, de Sarbatori.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.