GUADEAMUS – targ de carte scolara la Bucuresti

GUADEAMUS – targ de carte scolara la Bucuresti

0 220

A saptea editie a Targului Gaudeamus Carte Scolara, organizat de Radio Romania, in colaborare cu Uniunea Editorilor din Romania si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, se deschide duminica, 20 septembrie, la ora 12.00. in parcul Herastrau din Capitala.
Acesta se va desfasura in perioada 20 – 26 septembrie, intr-un pavilion expozitional mobil amenajat in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle.
Targul va fi deschis zilnic, in intervalul orar 11.00 – 19.00, intrarea publicului fiind libera.
Timp de sapte zile, cartea scolara este vedeta toamnei. Gaudeamus aduce in Herastrau aproape toate manualele si auxiliarele scolare necesare in noul an de invatamant, prin cele aproape 50 de edituri expozante. Oferta cuprinde manuale si auxiliare, materiale didactice pentru toate nivelurile de studiu, titluri din bibliografia scolara (literatura romana si universala), lecþii interactive pe suport multimedia, soft educational, materiale didactice, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice. Toate la preturi promotionale speciale pentru inceputul noului an scolar.
Parteneri: RDS&RCS, magazinultau.ro, Sapte Seri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.