Boicotul politicului la deschiderea de an scolar

Boicotul politicului la deschiderea de an scolar

0 199

Sindicalistii din educatie spun ca profesorii, invatatorii si educatorii vor merge, astazi, la deschiderea anului scolar, dar vor boicota eventualele discursuri ale politicienilor. ASceasta deoarece cadrele didactice sunt nemultumite ca cererile lor nu au fost ascultate de clasa politica.
Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant si Federaþia „Spiru Haret“ au cerut membrilor de sindicat sa nu participe la festivitatile de deschidere a anului scolar la care vor la care vor prinde picior de politician, care sa mai si deschida gura pe deasupra, indiferent de culoarea minciunilor pe care le-ar scoate pe aceasta.
Intr-un comunicat, semnat de liderii celor doua sindicate, se arata ca in proiectul Legii cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, invatamantul este situat la periferia grilei de salarizare.
Sindicalistii sugereazã tuturor parlamentarilor sa nu se prezinte in fata cadrelor didactice cu prilejul deschiderii anului scolar „pentru a le vinde din nou iluzii prin luarile de cuvant“.
Sunt curios care politician va avea tupeul sa se prezinte la festivitati dupa o asemenea „invitatie”. S-ar putea sa se gaseasca vreo cativa, dar probabil se vor duce la scoli din catune pierdute prin munti. Si sa nu-l uitam pe orgoliosul Basescu, tupeistul pe care il dai pe usa afara si te pomenesti cu el intrand pe geam sau chiar prin zid ca este tare capos si fara simtul durerii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.