Tunel de spalare auto OMV la Brasov

Tunel de spalare auto OMV la Brasov

0 229

Orasul nostru se poate mandri cu cel de-al patrulea tunel de spalare auto din Balcani deschis de Grupul austriac OMV, dupa cum a anuntat Grupul petrolier.
Spalarea unei masini in cadrul acestui tunel se realizeaza in 3 minute, indiferent de programul pentru care se opteaza, potrivit reprezentantilor OMV.
Avand o lungime de 25 metri, tunelul de spalare poate deservi 5 autoturisme in acelasi timp, si pana la 80 de masini pe ora, informeaza Daily Business.
Tehnologia folosita in tunelul de spalare auto din statiile OMV dispune de echipamente fixe, specifice fiecarei etape a programului de spalare.
Astfel, conducatorul auto trebuie doar sa lase masina cu schimbatorul de viteze la „punctul mort”, iar autoturismul va fi preluat de o banda mobila, deplasandu-se cu viteza constanta printre echipamentele care asigura spalarea.
Tunelul de spalare din statia OMV Brasov dispune de un program de prespalare pentru zonele greu accesibile sau foarte murdare.
OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, avand sediul in Bucuresti si functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV.
Asadar, Brasovul este unul dintre orasele importante de pe harta OMV-ului.
Tunele de spalare sunt un mod recunoscut si foarte popular in cele mai multe tari producatoare de automobile cum sunt: Germania, Italia, Franta, Marea Britanie si S.U.A. In cazul acestui gen de spalatorie, utilajele folosesc o tehnologie de ultima ora, astfel ca rotativele sunt facute dintr-un material sintetic care protejeaza suprafata masinii si nu lasa zgarieturi. Acest factor este foarte important deoarece valoarea masinii este mentinuta in cazul in care ea va fi vanduta. De asemenea, exista utilaje de o calitate ridicata cum ar fi aspiratoarele de curatat si jet cu presiune inalta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.