Tanar brasovean agresiv

Tanar brasovean agresiv

0 296

Un tanar abia trecut de varsta majoratului, pe numele sau Marian V., brasovean pe moment, s-a hotarat sa fie suparat. Probabil acesta a fost sfatul lui Bachus.
Am spus brasovean pe moment pentru ca s-ar putea sa se mute in cantonament la Codlea, pe strada Garii numarul 12, un loc de meditatie cu masa si casa asigurate.
Politistii de la sectia 4 politie il cerceteaza pentru ca a agresat din senin un barbat, scapandu-i cu nadejde cativa pumni, dupa care a luat la tabacit masina acestuia, ca sa vada cat de solida este si cat de rezistente sunt geamurile puse de fabricant.
Valoarea prejudiciului a fost stabilita la aproximativ 5.000 de lei iar cercetarile continua cu suspectul in stare de libertate si sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si lovire sau alte violente.

Daca va fi gasit vinovat risca pana la cinci ani de puscarie.
Din pacate acest tanar nu este singurul asemenea exemplu negativ in viata noastra cotidiana, tot mai necivilizata si mai brutala. Si este pacat, caci la parnaie nu are de invatat decat numai belele, putand fi usor atras spre un viitor infractional.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.