Accidente cu raniti pe DN1

Accidente cu raniti pe DN1

0 191

Ieri dimineata, sapte persoane au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat pe DN1, in apropiere de Brasov.
Circulaþia a forst o vreme blocata datorita acestui accident pentru ca sa se indeparteze de pe sosea urmarile lui.
Ranitii au fost transportati de urgenta la Spitalul de Urgente.
Din informatiile primite rezulta ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum si nu a tinut cont ca soseaua era alunecoasa din cauza ploii cazute mai toata noaptea.
In autocarul cu pricina se aflau 40 de persoane care se indreptau spre Italia. Cei ramasi „nesifonati” au fost transportati la Sibiu, de unde au plecat mai departe cu alt mijloc de transport.

Alt accident si tot pe DN1,s-a [etrercut azi-noapte, imediat dupa miezul noptii, la Azuga. Un tanar aflat la volanul masinii sale a transformat-o pe aceasta intr-un bolid, cu care a reusit sa acroseze alte doua turisme, aflate in trafic. Circulatia a fost intrerupta mai multe ore, spre nemultumirea celorlalti participanti la trafic.

Reamintim ca in ultima vreme au avut loc mai multe accidente cu urmari grave, atat in judetul Brasov, cat si in tara, accidente in care au fost implicate autocare si microbuze, ceea ce arunca indoieli asupra pregatirii profesionale a multor conducatori auto carora li se incredinteaza transportul de persoane.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.