Liberalul Antonescu intra in priza prezidentialelor

Liberalul Antonescu intra in priza prezidentialelor

0 203

Si ca sa nu cititi articolul prea incruntati, iata ce-si doreste Crin Antonescu, liberalul candidat la Cotroceni: „Daca as avea doua oi, ar fi distractiv sa mi le tunda Basescu.”
Macar daca ar ajunge Traian Basescu sa tunda numai doua oi, indiferent ale cui, caci a inceput sa fie prea mult tunsul acesta a douazeci de milioane de mioare, rasa carpatina.
Dar iata ce a declarat Crin Antonescu, ieri, in cadrul unei aparitii televizate.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca va renunta la functia de vicepresedinte al Senatului pe perioada campaniei electorale, pentru ca nu vrea sa foloseasca resursele institutiei. Mai mult, Antonescu nu va participa la nicio intrunire organizata pe bani publici.
„Voi renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, deoarece nu vreau sa folosesc resursele logistice ale Senatului in campanie. Nu voi participa la nicio intrunire organizata din bani publici, desi ar fi distractiv daca aa avea doua oi, ar fi distractiv sa mi le tunda Traian Basescu. Vom veni cu un program concret de redresare a economiei romanesti, pentru ca nu putem asista pasiv cum doua gasti de interese, PDL si PSD, sfasie Romania in doua. Masurile bune pentru Romania au fost luate si de fostul Guvern, dar au fost anulate de Guvernul Boc”, a afirmat Crin Antonescu.
Crin Antonescu a comentat apoi afirmatia vicepresedintelui PD-L, Gheorge Stefan ,fost lider al liberalilor nemteni si binecunoscut sub porecla de „pinalty” datorita scandalurilor pe care le face pe terenurile de fotbal, fiind vesnic nemultumit, si care a afirmat ca „datorita domnului Traian Basescu PNL a fost la guvernare si acum nu e moral sa-l critice, nici pe el, nici pe familia dansului”.
„Sa fie foarte clar, domnul Traian Basescu nu a gasit PNL-ul in Cismigiu si l-a dus la guvernare. [Eu as adauga: asa cum a facut cu blonda prim-turista, actuala ministresa Elena Udrea, n.a.] PNL s-a batut pentru ca domnul Traian Basescu sa iasa presedinte si am avut o intelegere cu PD-ul, daca ei dau presedintele, noi sa dam primul ministru”, a spus Antonescu.
Poate afirma cineva ca a fost altfel, chiar daca nu este penelist?
Crin Antonescu nu a uitat sa-i raspunda acid nici colegului de partid Viorel Cataramã, care a afirmat, la Realitatea TV, ca o candidatura a lui Antonescu va trage partidul in jos.
„Nu e un concurs de prevestiri. E dreptul nostru sa fim mai optimisti si sa-l convigem si pe Catarama ca refuzul de a preda partidul lui Basescu nu tine de umori, ci de faptul ca trebuie sa avem grija de mostenirea Bratienilor”, a declarat Antonescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a mai declarat ieri, la Piatra Neamþ, ca presedintele Basescu ar trebui sa demisioneze daca dezvaluirile jurnalistului Sorin Rosca Stanescu despre afacerile familiei Basescu sunt adevarate.
„Eu n-am asumat nicio secunda nicio acuzatie care s-a facut, nici la adresa lui Mircea Basescu, nici a lui Traian Basescu, am spus doar ca astept de la presedintele Romaniei sa ne spuna clar deocamdata: ‘in ce ma priveste pe mine, Traian Basescu, presedinte al Romaniei, nimic din ce spune Rosca Stanescu nu este adevarat’. Asta mi se pare normal sa spuna, daca e asa. Sau daca nu e asa, normal ar fi sa demisioneze”, a declarat Antonescu.
Si, din nou, nimeni nu poate sa nu ii dea dreptate sefului liberalilor. Sa ne amintim de demisia presedintelui american Nixon, banuit, cu ani in urma, de tangente cu afaceri necurate. Sa ne amintim de demisiile altor oameni cu functii, civilizati intr-o lume civilizata. Sau poate uit eu ca ne aflam la portile Orientului, unde bazaie, cu zumzet perfid si ipocrit, barzauni gen Basescu, pe la marele stup cu miere.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.