Programe anticoruptie ale ONG-urilor

Programe anticoruptie ale ONG-urilor

0 216

Ministerul Finantelor Publice, prin Oficiul de Plati si Contractare Phare si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile au lansat o noua Cerere de propuneri de proiecte in valoare de peste 2,2 milioane EURO, finantata de Uniunea Europeana prin programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 – Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.
Obiectivul general al programul urmareste imbunatatirea reactiei societatii civile fata de coruptie, in special prin cresterea implicarii organizatiilor neguvernamentale non-profit in prevenirea si combaterea coruptiei la nivel national, regional si local, precum si in promovarea integritatii si eticii, transparentei, responsabilizarii si bunei guvernari.
Cererea de propuneri de proiecte vizeaza finantarea proiectelor care abordeaza cel mai bine problematica prevenirii si combaterii coruptiei, promovarea integritatii si eticii, transparentei, responsabilizarii si bunei guvernari.

CINE POATE SOLICITA FINANTARE:
Organizatiile neguvernamentale, non-profit din Romania.

VALOAREA FINANTARII NERAMBURSABILE:
Valoarea pentru finantarea nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect trebuie sa se incadreze intre urmatoarele valori minime si maxime:
Valoarea minima: 10.000 Euro
Valoarea maxima: 100.000 Euro

CONDITII DE FINANTARE:
O finantare nerambursabila nu poate depasi 90,00% din totalul costurilor eligibile ale proiectului. Diferenta trebuie acoperita din resursele proprii ale solicitantului sau ale partenerilor sau din alte surse in afara celor ale Comunitatii Europene.
DURATA PROIECTELOR:
Durata unui proiect nu poate depasi 10 luni.
Termen limita pentru executarea contractelor: 15 decembrie 2010.

TERMEN LIMITA:
Termenul limita pentru primirea Cererilor de finantare este 28 septembrie 2009, ora 16:00 (ora oficiala a Romaniei).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.