Incep repetitiile la Cerb

Incep repetitiile la Cerb

0 216

Prefectura Brasov a anuntat ieri, intr-un comunicat de presa, ca toate prevederile din protocolul incheiat cu oficialii Televiziunii Romane pentru buna organizare si desfasurare a Festivalului International „Cerbul de Aur” au fost indeplinite.

„Am promis ca vom facilita organizatorilor obtinerea de la serviciile deconcentrate sau alte institutii judetene, a tuturor avizelor si autorizatiilor necesare desfasurarii festivalului in conditii de legalitate si de securitate. Cu o saptamana inainte de inceperea oficiala a Festivalului, toate formalitatile legate de organizarea manifestarii au fost realizate, existand avizele si autorizatiile necesare pentru derularea manifestarii in conditii de legalitate”, a declarat prefectul Ion Gontea.

Prefectul a mai spus ca, prin intermediul institutiilor abilitate, au inceput deja controalele la unitatile hoteliere si de alimentatie publica situate atat in zona limitrofa Pietii Sfatului si in centrul vechi al orasului, cat si in zonele turistice ale judetului, cum ar fi Poiana Brasov, zona Predeal, Rasnov, Zarnesti, Bran, Moeciu, zone in care este de asteptat un aflux sporit de turisti in aceasta perioada de Festival.

„Fortele de ordine, aflate deja in dispozitiv pentru asigurarea securitatii instalatiilor aflate in Piata Sfatului, vor restrictiona accesul publicului in amfiteatru pe toata perioada repetitiilor pentru spectacol, care vor incepe maine dimineata, si, deasemeni, vor asigura masurile de ordine publica pe toata perioada festivalului, inclusiv dupa terminarea acestuia, pana la demontarea instalatiilor”, a precizat prefectul.
Sa speram intr-o buna desfasurare a festivalului si o prestatie a artistilor la un nivel cat mai inalt.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.