Inca un ministru PD-L in culpa?

Inca un ministru PD-L in culpa?

0 207

Asa se pare, avand in vedere ca se pregateste o comisie Placinta. Ministrul Tineretului trebuie sa demonstreze ca nu s-a aflat, ca senator, in stare de incompatibilitate
Comisia juridica a Senatului a solicitat, ieri, ministrului Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, documente care sa dovedeasca faptul ca, in calitate de senator, nu s-a aflat in stare de incompatibilitate, a declarat presedintele forului, Toni Grebla.
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, senatorul PSD, Toni Grebla, a afirmat ca, dupa ce vor primi documentele solicitate, urmeaza sa ia o decizie asupra pasilor care trebuiesc urmati in cazul ministrului Tineretului si Sportului, el incluzand si posibilitatea de a o invita pe Sorina Placinta la audieri la Comisia juridica.

Grebla a mai spus ca decizia Comisiei a venit in urma sesizarii primite de la publicatia Academia Catavencu.

Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, a precizat, pe 24 iulie, intr-un comunicat, ca nu a consemnat in declaratia de avere pe 2008 statutul de actionar la firma Milcofil SA pentru ca a devenit actionar al acestei societati pe 26 mai 2009, situatie pe care o va prezenta in declaratia pe 2009.

Democrat-liberala Sorina Placinta a aratat ca, la data de 31 decembrie 2008, nu era actionara la firma Milcofil SA, statut pe care l-a dobandit in mai 2009. In plus, ministrul Tineretului a respins afirmatiile din presa potrivit carora casa declarata din Elveþia este una imaginara si a adaugat ca nu mai detine functia de administrator al societãþii elvetiene Maya Textiles SA din noiembrie 2008.
Ciudate si intortochiate sunt caile prin lumea afacerilor cu bikini politici.
Si la fel de ciudat mai este faptul ca apar tot mai multe nereguli printre ocupantii ograzii pedeliste. Facatura sau nu, sa nu uitam ca fara foc nu iese fum.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.