PD-L calca deja legea electorala

PD-L calca deja legea electorala

0 227

Sau Presedintele, si se pare ca impreuna cu el si familia si apropiatii, sunt mai presus de lege, mai bine zis de legi?
Pentru ca, in diferitele sale vizite – vizite cu mare iz electoral, duhnind a mici din carne stricata abia pusi pe gratar – oamenii Basescului au grija sa imparta, prin multime, tot felul de fituici si alte asemenea intru lauda lui Zeus. Cum au fost recent si niste fluturasi gen „precampanie” pentru candidatul nehotarat Basescu, aflat in vizita si pe la Arad.
Nehotaratul candidat Traian Basescu are deja, cum am aratat, fluturasi electorali. Si are si oameni care sa-i imparta, chiar daca mai este mult pana la inceperea oficiala a campaniei electorale.
Aflat la Arad la sfarsit de saptamana, presedintele a facut obisnuita baie de multime, cu hahait de la o ureche la cealalta, dar cu ochii de gheata ai rechinului, in timp ce oamenii lui se asigurau ca toata lumea are macar un calendar din care sa le zambeasca ceacarul Traian Basescu.
Fluturasii au ajuns si la „concurenta”, adica la adversarii politici, care, rosii de suparare, au tunat si fulgerat, netinand cont ca functia detinuta este folosita de Traian Basescu drept paratraznet.
Astfel, Marian Melinte, secretar executiv PSD Arad, a declarat: „Nu mi se pare normal ca presedintele Romaniei sa-si faca campanie electorala in afara momentului de campanie electorala si in acelasi timp nu mi se pare normal ca institutiile statului sa fie implicate in aceasta campanie electorala”.
Si, din punct de vedere al legii si al echidistantei impuse de aceasta presedintelui, Melinte are dreptate. Dar se pare ca legea este o statie facultativa pe traseul anumitor romani.
La toate acestea, reprezentantii PD-L Arad nu au vrut sa comenteze aceasta situatie.
Iar daca acestia nu au vrut sa comenteze, ce mai poti face tu, ca om simplu, fata de o asemenea indolenta? Doar sa faci marunt din buze si sa astepti sa vina ziua in care sa pui o stampila cu votul tau pe oricine altcineva decat pe reprezentantul PD-L, Traian Basescu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.