Cioaca continua razboiul cu familia Ghinescu

Cioaca continua razboiul cu familia Ghinescu

0 209

Razboiul de uzura pe care politistul Cristian Cioaca il duce cu familia avocatei disparate Elodia Ghinescu este departe de a se fi sfarsit. Ieri, Magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov au respins apelul lui Cristian Cioaca in ceea ce priveste scurtarea programului de vizitare a micutului Patrick, pentru parintii Elodiei Ghinescu.
Arogant, ca de obicei, politistul brasovean, principalul suspect in cazul disparitiei misterioase a sotiei sale, nici macar nu a catadicsit sa vina la termen pentru a-si sustine punctul de vedere. Cristian Cioaca contestase decizia judecatorilor, potrivit careia fiul sau poate sta o luna din vacanta de vara si cate o saptamana din vacantele din iarna cu bunicii materni.
„Am reusit sa obtinem in instanta dreptul de-l vizita, un weekend la fiecare inceput de luna si cel putin 20 de zile in vacante. L-am putut lua inainte de Paste, pe care l-am petrecut cu el. Cand ii aratam poze cu Elodia nu vroia sa se uite. Inchidea ochii si fugea. Era singuratic si nu comunica cu nimeni.Treptat, s-a obisnuit si si-a amintit unde statea mama lui atunci cand mancam cu totii la masa si chiar locul unde se aflau toate suzetele lui sau alte lucrusoare.” A povestit in presa brasoveana Dumitru Ghinescu, tatal Elodiei Ghinescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.