Nici o disponibilizare la Primaria Brasov

Nici o disponibilizare la Primaria Brasov

0 212

Se pare ca, cel putin de data aceasta, apartenenta primarului George Scripcaru la pomul cu portocale este benefica pentru subalternii sai, primarul declarand, in mass-media locala si centrala, ca el nu are oameni de dat afara.
Astfel, Scripcaru a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca organigrama aparatului propriu al municipalitatii cuprinde 380 de angajati si ca nu are incarcare suplimentara, asa incat sa fie necesara o eventuala restructurare.
„Am realizat o serie de redistribuiri de personal, in acord cu sindicatele din Primarie inca de la inceputul anului, aratand ca se preconizeaza o situatie de criza si disponibilizari. Am reusit chiar si o diminuare a unor sporuri, tot in acord cu reprezentantii salariatilor. In formula actuala nu trebuie sa operam reduceri de personal. In plus, avem fondurile necesare salarizarii si nu ne vom confrunta cu niciun fel de probleme. Avem exact numarul de oameni care este necesar pentru ca lucrurile sa mearga bine!”, a precizat primarul.
Nu este rau daca lucrurile se prezinta in acest fel, iar oamenii raman sa-si castige painea la locurile lor de munca. Sa speram ca, prin aceasta masura, angajatii Primariei vor constientiza efortul facut de brasoveni pentru a-i mentine in functii, la pituca asigurata, si-si vor da si ei silinta ca treburile, mai ales in relatiile cu publicul, sa mearga cel putin bine, daca nu chiar cu prestatii imbunatatite.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.