Incepe razboiul in Coalitie?

Incepe razboiul in Coalitie?

0 208

Se pare ca pesedistii s-au hotarat la un prim atac mai consistent, caci PSD acuza PD-L de hartuire sistematic, ceea ce nu pare departe de adevar.
De data aceasta degetul pe tragaci l-a avut Constantin Nita, deci o persoana aflandu-se in guvern, ca ministru. El a acuzat PD-L de hartuire prin inventarea asumarii raspunderii.
„Nu reforma Educatiei ii intereseaza pe cei de la PD-L, ci hartuirea sistematica a PSD, pentru ca legile Educatiei au fost modificate de zeci de ori in ultimii ani, iar asumarea lor trebuie facuta in timp. Asemenea legi trebuie discutate cu toþi factorii implicati, altfel vor avea de suferit parintii si copiii”, a declarat liderul PSD.
Nita a mai adus ca argument pentru evitarea asumarii raspunderii Guvernului pe legile educatiei si faptul ca si presedintele Traian Basescu, si fostul ministru Mircea Miclea, au spus ca acestea ar trebui dezbatute public.
„Este inexplicabila pentru noi asemenea atitudine de forta prin care i s-a impus doamnei ministru Ecaterina Andronescu ca aceste legi sa fie finalizate intr-un termen de doua saptamani”, a continuat Nita.

Vicepresedintele PSD a spus ca social-democratii cred ca adevaratul test politic al coalitiei ar trebui sa fie depasirea crizei economice.
„Cred ca PD-L ar trebui sa inteleaga ca adevaratul test al Coalitiei este depasirea crizei, numai ca cei de la PD-L nici nu s-au uitat pe masurile noastre anticriza si le-au trecut la diverse. Mai mult decat atat, Vasile Blaga a declarat recent ca PSD vrea sa achizitioneze de pe piata 50.000 de locuinte, lucru total eronat, pentru ca noi dorim construirea lor, nu cumpararea lor”, a mai afirmat Nita.
Simpatic nu mi-a fost Constantin Nita niciodata, cu toate ca este brasovean. Poate nu l-am agreat pentru ca are mustata de tip branean care pune faina in smantana si aracet in branza. Insa nu pot evita sa-i dau dreptate si cred ca nu a spus totul, caci este tot mai vizibil scuturatul pesedist care, fara a fi vreun armasar de rasa focos, s-a cam saturat sa care in spinare martoaga pedelista.
Nu vi se pare ca urmeaza zile tot mai fierbinti, conform barometrului politic?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.