Blaga ameninta cu palosul de lemn

Blaga ameninta cu palosul de lemn

0 201

Recent, Vasile Blaga a declarat, cu marait si moaca de buldog iritat, ca Guvernul ar putea sa cada intr-o luna.
„Vom vedea daca in Parlament se va asuma raspunderea de catre PSD asupra legii salarizarii unice si asupra legii de reformare a Educatiei, iar daca PSD nu va sustine aceste pachete de legi, daca PSD nu va sprijini Coalitia, guvernul va cadea”, a anuntat Vasile Blaga.
Si daca o spune dulaul Blaga, asta cam asa va fi. Nu se stie insa inspre ce parte o sa cada. Caci orice guvern la care a participat si PD-L-ul a avut de suferit din cauza lui, cei care s-au pravalit insa inspre o opozitie distructiva, nu benefica si constructiva, au fost pedelistii
Blaga a recunoscut, in cadrul unei emisiuni TV, ca si-ar fi dorit un guvern alaturi de PNL, probabil ca sa-si ia revansa pentru plasa pe care au luat-o data trecuta, cu Tariceanu, si mizand pe un Antonescu mai neexperimentat si mai moale, mai usor de calarit si mai manevrabil, cu bucata de os a puterii intre dinti, fata de gura sloboda de acuma a dulaului sarac aflat in opozitie
„Nu am negat niciodata ca mi-am dorit un guvern alaturi de PNL, chiar daca acum au facut comisie si pentru Elena Udrea, dar cred ca pe problemele economice ne-am fi inteles mai bine”, a declarat secretarul general al PD-L.
Oare ce se intampla? A ruginit barcazul si a inceput sa ia apa? Au simtit asta sobolanii?
Despre misculatiile din propriul partid, Vasile Blaga considera ca Partidul Democrat Liberal ar fi pierdut mai putin daca Monica Iacob Ridzi ar fi demisionat mai devreme.
„Am convingerea ca este nevinovata si vreau sã isi poata demonstra nevinovatia, mai ales ca am vorbit recent cu ea, dar cred ca ar fi fost mai bine pentru PD-L daca Ridzi ar fi demisionat mai devreme”, a afirmat liderul PD-L.
Daca asa sta treaba, ceea ce este evident in privinta imaginii PD-L, de ce nu i-au trimis mai din timp gadele cu demisia la brau? Sau nu au stiut nici cei din conducerea pedelista cat sport se ascunde in spatele tineretului Monicai si nimeni nu a crezut ca va claca dupa prima tura de stadion?
Oricum, se pare ca a venit momentul adevarului acestei coalitii. In curand vom vedea cine a tras cartea pentru roiala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.