Metoda contra fumatului

Metoda contra fumatului

0 239

Nu stiu cat de trasa de par este metoda, dar aceasta va las sa hotarati dumneavoastra, stimati cititori. In plus, la asemenea metoda trebuie sa mai indepliniti o conditie: sa fiti cu dare de mana.
Un fost bancher din Marea Britanie a gasit o solutie mai mult decat ingenioasa pentru a se lasa de fumat. El a hotarat sa se izoleze pe o insula pustie.
Barbatul, in varsta de 56 de ani, va sta toata luna august in pustietate, si asta in incercarea de a scapa de obiceiul pe care il are de mai bine de 40 de ani, adica acela de a fuma.
El va locui in tot acest timp intr-un cort, deoarece singurele constructii existente pe insula pe care se va autoexila sunt trei foste adaposturi pentru ciobani, aflate acum în ruina.
Britanicul, care fumeaza doua pachete de tigari pe zi, este convins ca aceasta solutie exterma va da rezultate.
„Sper, de asemenea, ca a trai pe insula si a supravietui de unul singur ma va ajuta sa nu ma ingras, cum se intampla in majoritatea cazurilor cand cineva se lasa de fumat“, a afirmat barbatul.
El si-a luat pe insula 120 de carti audio, un telefon mobil si un telefon cu baterie solara.
Nu-mi dati si mie o insula exotica, pentru ca si eu fumez doua pacuri pe zi si noapte? Numai ca o fac de 50 de ani, si ma intreb daca nu ar fi pacat sa ma las dupa atata stradanie sa ajung in halul asta. Poate uit si de femei, alt viciu cultivat cam tot de atata timp. Si nu va mai rog decat sa-mi asigurati drumul dus si intors, in rest nu am nevoie decat de un cutit de pescar, niste caiete si un plaivaz, pentru depanat amintiri si noutati de pe insula.
Haideti, nu va inghesuiti la asemenea metoda?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.