Hrabenciuc despre Basescu

Hrabenciuc despre Basescu

0 218

Fostul eventual cuscru al actualului presedinte Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc, afirma despre acesta: „Daca va pierde alegerile prezidentiale, va iesi din politica romaneasca.” Nu a spus pe care usa!
„Din preliminatul pe care noi il avem la partid, in primul tur, astazi cel putin, apare domnul Basescu pe primul loc, dar in turul doi apare pe locul doi. Este de munca in acest sens, dar sansele domnului Geoana nu sunt mici”, a declarat Viorel Hrebenciuc in cadrul emisiunii televizate.
Liderul Grupului parlamentar PSD spune ca scaderea lui Basescu in sondaje este un lucru unanim recunoscut de toate institutele de sondare.
Spunand ca hainele institutiei prezidentiale nu i se potrivesc lui Basescu, Hrebenciuc continua sa-l toace marunt pe actualul presedinte.
„Scade in sondaje datorita prestatiei pe care dumnealui o are. Daca va pierde in alegerile prezidentiale, este clar ca va iesi din politica romaneasca. Necandidand, poate capata un capital de simpatie care sa il faca sa aiba un rol activ in continuare in politica romaneasca. Din postura de un eventual prim-ministru. Poate conduce Romania si dintr-o alta postura, nu doar din cea de presedinte.”
Haida de, Basescu premier! Ce, trebuie complet distrusa tara?

Cat despre coaliþia PSD – PD-L, Viorel Hrebenciuc afirma ca aceasta va rezista chiar si dupa alegeri. „Eu sunt convins ca aceasta coalitie va putea rezista chiar si dupa alegerile prezidentiale, indiferent de rezultatul lor”.
Aici Hrebenciuc si-a pus barba de batran si vechi Mos Craciun, cand nu se prea intrevede existenta ei nici macar pana-n alegeri.
Hrebenciuc a mai precizat ca remanierea guvernamentala nu se afla pe agenda coalitie, iar despre Elena Udrea afirma cu dus si intors: „Chiar nu am niciun fel de antipatie fata de individa asta.”
Dar are grija sa continue: „Ati vazut discursul la Parlament. Ala era discurs de politician? Insasi maniera in care s-a imbracat, rozaliul acela, cu care vii in Parlament. Totusi, Parlamentul inseamna o anumita decenta si cum te imbraci si cum te comporti. Acolo nu era parada modei”.
Cat despre o alianta cu PNL, liderul PSD neaga ca ar exista asa ceva: „Nu avem alianta cu PNL. Asta este doar in mintea doamnei Udrea, nu exista asa ceva”.

Ce s-ar mai putea comenta? Normal ca sunt unele afirmatii printre care se poate face un elegant slalom, cum ar fi negarea unei intelegeri cu PNL. Da, nu exista o intelegere, insa, de multe ori, si nu chiar ciudat, exista simpatii pentru aceleasi idei. La fel poate fi pusa la indoiala convingerea lui Hrebenciuc in posibilitatea existentei coalitiei actuale si dupa alegeriAceasta este curat o declaratie politica pentru adormit eventual adversarii, adica pedelistii,
Singurul mare adevar, inafara posibilitatii ca Basescu ar putea ajunge premier (si asta este o barba mare si alba), e faptul ca actualul presedinte, in caz ca nu va candida sau, mai grav pentru el si partidul sau, va pierde alegerile prezidentiale, ar fi ca astfel, Basescu ar fi terminat, si ca om politic, dar si ca cetatean, caci multi abia asteapta sa scoata cel putin vreo doua sau trei scanduri din fosta flota romaneasca.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.