Targul Mestesugarului la Vama Buzaului pe 1 martie 2009

Targul Mestesugarului la Vama Buzaului pe 1 martie 2009

0 223

In acest weekend vor avea loc mai multe evenimente pentru celebrarea, macar doar in calendar, a primei zile de primavara.
Mai multe localitati din jurul Brasovului au organizat festivaluri pentru intampinarea anotimpului care aduce totul la viata.
Primaria comunei Vama Buzaului si Caminul Cultural in colaborare cu Consiliul Judetean Brasov, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale Brasov si Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov va invita sa luati parte la prima editie a TARGULUI MESTESUGARULUI, eveniment in cadrul proiectului „Destinatii de excelenta”, duminica, 1 martie, ora 12.30, in sala Caminului Cultural.
Targul va cuprinde mai multe expozitii, ca de exemplu:
Evenimentul se va desfasura dupa cum urmeaza: expozitie cu vânzare de produse mestesugaresti, expozitie de masti, martisoare, felicitari, expozitie de icoane pe lemn, expozitie cu vânzare de produse gastronomice.
De asemenea, localitatea Vama Buzaului va avea parte de o prezentare „hi-tech” printr-o proiectie video. Asociatia Valea Zimbrilor, din satul Agris va fi si ea prezentata din punctul de vedere al potentialului turistic de care dispune.
Vor fi prezentate pensiunile agroturistice din comuna Vama Buzaului, precum si pretioasele produse gastronomice.
De asemenea, va avea loc un program artistic prezentat de copiii de la Gradinita si Scoala din Vama Buzaului, de la Scoala Generala Teliu si echipa de dans popular a comunei Vama Buzaului.
Va fi organizat si un concert de interpretare de instrument prezentat de copiii de la Scoala Generala din Vama Buzaului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.