Mediafax: Informatie fara limite!

Mediafax: Informatie fara limite!

0 224

Mediafax lanseaza, miercuri, o campanie cu durata de doua luni, prin care clientii fluxurilor de informatii pentru presa si pentru companii vor avea acces liber la toate produsele disponibile pe site-urile www.news.mediafax.biz, respectiv www.mediafax.biz.
Campania „Informatie fara limite”are ca scop stimularea consumului de stiri de interes general si de afaceri intr-o perioada in care companiile au nevoie din ce in ce mai mare de informatii relevante in timp real, dar resursele lor pentru a obtine toate informatiile de care ar fi interesate sunt mai mici.
Campania lansata de cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania se va desfasura in perioada 29 iulie – 30 septembrie si se adreseaza clientilor mass-media si de business care sunt abonati la cel putin un flux Mediafax ce le este destinat.
Astfel, clientii Mediafax Mass-Media News care au deja acces pe www.news.mediafax.bizla minimum un flux de stiri, cu exceptia celor dedicate publicarii pe web, vor putea vizualiza si folosi timp de doua luni toate informatiile de pe site. In total, este vorba de circa 500 de materiale jurnalistice – stiri, interviuri, reportaje, comentarii, cronologii – transmise in fiecare zi de redactia Mediafax, din toate domeniile (politic, social, economic, sport, divertisment, cultura etc.). La randul lor, abonatii fluxurilor de informatii destinate mediului online – Web General, Web Economic, Web Life si Web Sport – vor beneficia de toate produsele Web.
In ceea ce-i priveste pe clientii Mediafax Business News, acestia vor avea acces gratuit pe durata campaniei la toate fluxurile de informatii economice de pe www.mediafax.biz. Prin site-ul de informatie economica in timp real www.mediafax.biz, Mediafax transmite peste 150 de stiri zilnic, anunturi de licitatii, date statistice, revista presei, propuneri de afaceri, un calendar al celor mai importante evenimente ale zilei si al marilor targuri si expozitii din perioada urmatoare, precum si informatii generale si financiare despre circa 64.000 de companii din Romania.
„Prin «Informatii fara limite» facilitam accesul la informatii pentru utilizatorii fluxurilor noastre de stiri. In actualul context economic, oamenii de afaceri percep intr-o mai mare masura informatia de incredere ca un instrument util pentru business-ul lor, in timp ce pentru presa, accesul la un numar mare de stiri poate fi de real ajutor. Prin urmare, pana pe 30 septembrie, largim accesul clientilor la sute de stiri si alte informatii, disponibile online 24 de ore din 24 si redactate profesionist de cei mai buni jurnalisti de agentie”, spune Sergiu Ion, Business Unit Manager Mediafax.biz.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.