Pregatiri pentru Cerbul de Aur 2009

Pregatiri pentru Cerbul de Aur 2009

0 214

Zilele trecute au fost semnate actele oficiale referitoare la obligatiile pe care si le asuma Primariei Brasov in vederea bunei desfasurari a Festivalului International „Cerbul de Aur”.
In acest sens, primarul George Scripcaru declara: „In ceasta perioada ne ocupam de avizele si autorizatiile necesare, aceasta deoarece de la mijlocul lunii viitoare, respectiv din jurul datei de 15 august, vor incepe lucrarile de constructie a scenei si amfiteatrului in Piata Sfatului”.
Primarul Brasovului a precizat ca institutia pe care o conduce nu este implicata in nici un fel in privinta incheierii de contracte cu artistii care vor evolua in cadrul festivalului care se va desfasura in perioada 1 – 7 septembrie 2009 in Brasov, in Piata Sfatului.
Deocamdata, nici reprezentantii TVR nu au vrut sa anunte ce vedete vor veni la editia din acest an a „Cerbului de Aur”.
Conform anunturilor oficiale din ultima perioada, se stie ca Festivalul va reuni 24 de concurenti din 20 de tari (Armenia, Australia, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Estonia, Finlanda, Israel, Italia, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Rusia, Spania, Turcia si Ucraina), la care se adauga cei trei reprezentanti ai Romaniei.
Sa speram ca valoarea artistica a editiei din acest an va depasi pe cea a anilor trecuti, de o calitate indoelnica.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.