Ridicari auto non-stop la Brasov

Ridicari auto non-stop la Brasov

0 256

Desi in mare parte problema locurilor de parcare in cartierele brasovene este rezolvata, exista noi probleme care dau batai de cap autoritatilor. Este vorba despre acei brasoveni care, din comoditate sau nesimtire, nu si-au inchiriat locuri in parcarile de resedinta, dar ocupa cu dezinvoltura spatiile inchiriate de altii.
Pentru a rezolva aceasta problema delicata firma AN&AG Service SRL, cea care efectueaza serviciul de ridicari auto in municipiul Brasov, a anuntat ca suplimenteaza numarul echipajelor si lucreaza nonstop. „Incepand cu saptamana trecuta, avem inca un echipaj, care intra in tura dupa ora 17.00. Asiguram astfel nonstop serviciul de ridicari, mai ales pentru a raspunde solicitarilor celor care isi gasesc locurile de parcare blocate de alte masini. Impreuna cu Politia Comunitara, la solicitarea celui care a inchiriat locul de parcare, intervenim pentru ridicarea autovehiculului. Numarul de telefon la care putem fi chemati este 0268/00.62.00“, a explicat in presa brasoveana reprezentantul AN&AG Service SRL, Albert Nogy.
Pentru cei care obisnuiesc sa ocupe locurile altora ii anuntam ca la ora actuala costul recuperarii autoturismului este 76 de lei, asta in cazul in care reusesc sa se intoarca la masina in momentul ridicarii, sau 380 de lei pentru a-si recupera autovehiculul de pe strada Bobalna, unde se afla parcul auto al firmei, indiferent de perioada de depozitare a masinii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.