Crima la Codlea

Crima la Codlea

0 228

Un barbat in varsta de 35 de ani a fost gasit mort, azi dimineata, in Codlea. Vecinii i-au descoperit cadavrul desfigurat si abandonat in strada.
Omul nu mai avea loc de munca si ajunsese sa-si petreaca mai tot timpul in anturaje dubioase, de unde mai ciugulea, contra servicii la fel de dubioase, cate ceva de baut si de mancat.
Politistii presupun ca victima a fost ucisa chiar de tovarasii sai de pahar si de afaceri necurate, caci il aveau mai de multa vreme in colimator.. Conform primelor date culese de anchetatori, barbatul a baut cu indivizi deocamdata necunoscuti, intr-o carciuma nu departe de casa, iar acestia l-au lovit, in urma unui schimb aprig de cuvinte – se pare ca nu facuse ceea ce ii ceruse gasca in schimbul unei sume de bani – cu pumnii si cu picioarele pana cand s-a dus spre judecata de apoi..
Cadavrul mutilat a fost dupa aceea abandonat in parcarea din fata blocului de pe strada Nordului, bloc in care locuia victima.
Anchetatorii au deja un cerc de suspecti – nu ati observat ca, in filme si in viata, dupa cate o crima apare un cerc de suspecti, de parca un patrat sau un triunghi nu ar fi la fel de folositor anchetatorilor – de care isi vor agata carligele cercetarilor.
La aflarea tristei vesti mama barbatului ucis a intrat in stare de soc si a ajuns la spital. Cred si eu. Pe vremea cand faceam haiducie nu o vedeam pe maica-mea tremurand de ingrijorare pana vedea ca nu bate Politia sau golanii la usa?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.