Strangere de fonduri pentru Spitalul de Copii

Strangere de fonduri pentru Spitalul de Copii

0 222

Se apropie de sfarsit campania de strangere de fonduri pentru reamenajarea si dotarea cu aparate performante a sectiei de terapie intensiva la Spitalul de Pediatrie Braaov.
Se stie de balul de caritate organizat de Clubul Rotary in luna mai, la care se adauga sponsorizaril, astfel ca s-au strans aproximativ 73.000 de euro, aproape trei sferturi din banii necesari pentru finalizarea sectiei.
Pentru strangerea si a restului de bani, din 6 iulie pana in 6 august va avea loc o campanie de strangere de fonduri prin sms, dupa cunoscutul sistem din reclama de pe micul ecran. Brasovenii care doresc sa ajute la realizarea acestei sectii de terapie intensiva pot trimite sms-uri la numarul 877. Fiecare sms va aduce cate doi euro in contul destinat Spitalului de Pediatrie Brasov.
Stiu cat de necesare sunt si reamenajarea sectiei, si aparatura moderna, spitalul brasovean nefiind singurul care are nevoie de bani. Dar ma intreb: mizerabilii acestia care conduc tara in acelasi timp cu afacerile lor grase, dar si altii, care prin activitatea lor nu intotdeauna clara si in limitele legilor, toti acestia nu pot dona din venitul, de multe ori imens, pentru asemenea cazuri? Nu le este rusine ca tot la cel stramtorat se face apel?
Si inca o intrebare: unde sunt banii pe care ii platim cu totii pentru Sanatate? Cine ne lamureste?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.