Din minunile ASPIRINEI

Din minunile ASPIRINEI

0 208

Aspirina, luata cu regularitate, previne afectiunile hepatice cauzate de abuzul de alcool sau de supradozele de medicamente, care afecteaza milioane de persoane, si protejeaza organismul si impotriva unor maladii precum obezitatea, potrivit unui studiu publicat luni in Statele Unite.
Studiul a fost publicat in Journal of Clinical Investigation, din 26 ianuarie, si a fost coordonat de doctorul Wajaat Mehal, seful serviciului de imunobiologie al facultatii de medicina din cadrul universitatii Yale.
„Strategia noastra consta in recomandarea unei doze zilnice de aspirina pentru a proteja ficatul, iar daca leziunile s-au produs deja, atunci recurgerea la substantele care stimuleaza reactiile imunitare”, a declarat Mehal.
Aceste teste au fost efectuate pe soareci. Ele vor putea permite folosirea, in combinatie cu aspirina, a unor tratament experimentale, foarte promitatoare, impotriva unor maladii diverse, care au trebuit sa fie oprite, in trecut, pentru ca erau toxice pentru ficat.
Calitatile de prevenire ale aspirinei impotriva maladiilor cardiovasculare si a anumitor forme de cancer sunt deja cunoscute de catre medicina moderna.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.