Trafic de cosmar pe Valea Prahovei

Trafic de cosmar pe Valea Prahovei

0 227

Din cauza lucrarilor de reabilitare a unui parapet, circulaþia pe DN1 se desfasoara, in Sinaia, in zona garii – un fel de groapa fata de restul localitatii – cu dificultate. Restrictiile au fost impuse, pe DN1, pe sensul de mers dinspre Sinaia catre Brasov.
Masinile formeaza aici cozi care se intind, la orele de varf, pe mai bine de trei kilometri. Din cauza acestei aglomeratii, un tronson parcurs de obicei in cinci minute este traversat acum in mai bine de jumatate de ora.
Vestea proasta este ca lucrarile de pe DN1, din Sinaia, vor tine pana la sfarsitul lunii septembrie, in zona fiind incepute lucrari de reparatii la un parapet de protectie care s-a surpat in urma cu circa doua luni de zile. Si se stie cum se construieste la noi cand statul patroneaza lucrarea.
Astfel, trafic a ajuns de cosmar pe Valea Prahovei din cauza acestor lucrari de reabilitare a parapetului, iar soferii care nu au de ales alta cale, chiar daca ar fi sa parcurga ceva kilometri in plus, sunt cu nervii la pamant.
Oare papagalul Berceanu Radu, inginerul aeronaut cu moaca de vulpe hamesita, este chiar atat de aerian incat nu poate pune ordine in lucrarile de pe soselele nationale? Daca nu se simte in stare, sa lase naibii ministerul, ca se vor gasi si altii mult mai capabili decat el, la fapta, nu la vorba. Ca sa lasi tu, in plin sezon turistic, aceasta cale printre munti aproape inchisa pe atatea luni, asta aproape ca inseamna o crima fata de aceste zone si oamenii locului. Cine iti mai vine, ca turist, in asemenea conditii? In loc sa executi lucrarea, bagand masiv utilaje si oameni, in doua – trei saptamani, tu o lalaiesti pe doua – trei luni, tocmai bine cat sa gonesti amatorii de drumetii la munte.
Iar gainusa din fruntea Turismului nu are nimic de reprosat colegului de partid si guvern? Sau aceasta nu indrazneste sa deschida pliscul decat ca sa-si linga ranile cauzate de nemernicii ziaristi in legatura cu niste sume cheltuite aiurea?
Da, traim in „Land of Choise”!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.