A murit Michael Jackson

A murit Michael Jackson

0 330

Azi noapte a incetat din viata, intr-un spital din Los Angeles, in varsta de doar 50 de ani, regele muzicii pop, Michael Jackson. Medicii au incercat in zadar sa-l mentina in viata, dar nu au mai putut face nimic.
Moartea starului marcheaza sfarsitul tragic al unui drum bizar de pe culmile gloriei spre nimic al celui care, in anii ’80, a unit muzica pop cea „neagra” cu cea „alba” in SUA, dominand scenele lumii.
Cauzele moartii sale au fost, initial, necunoscute, la sosirea echipajului ambulantei, joi, la ora locala 12,30 922,30 ora Romaniei), la locuinta sa, Jackson nu mai respiraLa spitalul de urgente al UCLA Medical Center s-a incercat resuscitarea sa cardio-respiratorie, dar in zadar.
Politia din Los Angeles s-a vazut obligata sa blocheze accesul in spital, caci in fata acestuia se adunasera, imediat dupa internare, mai multe sute de fani ai cantaretului.
Michael Jackson a exercitat o mare influenta asupra drumului muzicii pop in anii ’80, incepand cu primul sau album, in 1982, intitulat „Thriller”, album ramas, cu ale sale 26 de milioane de exemplare vandute, pana astazi pe primul loc in topul vanzarilor.
Cu timpul, cariera sa a fost umbrita de viata particulara, culminand cu scandalul legat de abuzarea unui baiat de 13 ani la resedinta sa de la ferma „Neverland”.
Si iata cum s-a mai dus o stea de pe acest pamant spre ceruri.
Personal nu pot spune ca m-am dat in vant dupa muzica sa, insa am ramas blocat la aflarea vestii mortii marelui interpret pop.Caci trebuie sa i se recunoasca lui Michael Jackson imensul talent care l-a propulsat pe culmile gloriei.
O lacrima si un Dumnezeu sa il odihneasca, ce se poate face mai mult in asemenea momente?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.