Sefii nu l-au lasat pe Cioaca la CEDO

Sefii nu l-au lasat pe Cioaca la CEDO

0 225

Cristian Cioaca o tine intr-una, ca Ivan cu fluierul, ca este persecutat si ca este nedreptatit. In urma cu o saptamana, nervii politistului au ajuns la capatul rabdarii si acesta si-a exprimat public dorinta de a merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru a cere sa se faca dreptate in cazul sau.
Acest demers a fost oprit chiar de sefii politistului. Concret, seful sau de la Inspectoratul Judetean Arges nu i-a aprobat cererea de concediu pentru ca ofiterul sa ajunga la Strasbourg pentru a se adresa CEDO. Totusi, chiar daca ar fi primit concediu, sansele ca Cioaca sa ajunga la CEDO erau minime datorita faptului ca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila cu privire la ridicarea masurilor impuse de eliberarea ofiterului sub control judiciar, recursul nefiind inca judecat.
In urma cu o saptamana, Cioaca i-a amenintat pe judecatorii de la Curtea de Apel Brasov ca va merge la Strasbourg pentru a se adresa Curtii Europene a Drepturile Omului deoarece in Romania nu i s-ar fi respectat o serie de drepturi.
In alta ordine de idei, recursul procurorilor impotriva deciziei Curtii de Apel Brasov de anulare a masurilor impuse prin eliberarea lui Cioaca sub control judiciar se va judeca astazi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.