PeDeSex cu animale

PeDeSex cu animale

0 240

Intrunirea pedelistilor din Poiana Brasov a intarit inca o data impresia ca in sanul coalitiei PDL-PSD a patruns depravarea. Reuniunea convocata la inaltime nu a fost, in ciuda aerului tare de munte, o limpezire a creierelor guvernamentale si parlamentare, inainte de inceperea saptamanii de munca. Nu atat strategia economica sau fiscala de adoptat i-a preocupat pe subordonatii lui Emil Boc cat atitudinea pe care trebuie s-o manifeste fata de tovarasii de coalitie, strabatuti in ultima vreme de grave tendinte centrifuge. Demisia fostului ministru de Interne Oprea a venit la capatul unor teribile zvarcoliri interne, in care Mircea Geoana s-a vazut impodobit in jurul gatului cu baronii pesedei, ca un accesoriu, ce-i drept de iarna, dar foarte letal.
Depravarea de care vorbeam a ajuns pana la faza in care aceiasi baroni verosi ai PSD ajung sa pozeze in pastratorii moravurilor in partid. Doar interventia lor violenta a impiedicat partidul sa coboare inca o treapta pe scara relatiilor intime cu Traian Basescu. Baronii PSD au fost cei care l-au prins pe Mircea cu Vulpea-n pat si s-au declarat oripilati ca formatiunea lor casta era cat pe ce sa treaca la genul de practici deocheate pe care Internet-ul le clasifica drept „bestialities”. Chiar sexul cu animale nu mai fusese incercat intr-un partid dedat, totusi, de-a lungul vremii, la tot soiul de cuplaraiuri.
Dar acuplarile de felul asta nu sunt singurul semn ca partidul lui Geoana se degradeaza. Monolitul de altadata a plesnit in toate judetele in care baronii PSD diriguiesc trebile publice. Conducatorul unic a fost inlocuit de mai multe capetenii, care-si revendica fiecare cate o halca din partid. Vremurile tatucului Iliescu sunt istorie; prezentul il fac nepotii crescuti sub pulpana liderului unic.
Vazute din exterior, la pedelei lucrurile par ceva mai simple. Ventrilocul Basescu vorbeste, Boc misca doar buzele si partidul da impresia unei oarece discipline. Nici la intalnire din Poiana Brasov seful statului nu s-a abtinut sa se amestece in treburile partidului. Simtind-o ca lancezeste la „Favorit”, Basescu si-a convocat turma de pedelei la „Miorita”, unde le-a doinit pret de trei ceasuri balada horror cu baciul penelean si cel pesedean (oricare ar fi acesta din urma: Geoana, Nastase, Iliescu, Mazare, Oprisan etc).
Si pesedeii ar vrea sa-si convoace turmele ca altadata, dar episodul cu vulpea-n patul conducerii le-a taiat cheful de a mai asocia animale – fie ele si oi – cu imaginea partidului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.